SeBo zadelkamer inrichting – Enkele producten uitgelicht

Zeer volledig ingerichte zadelkamers met slimme functionaliteiten in de ontwerpen. Zadelkamers van SeBo bestaan niet enkel prachtig kastwerk, maar zijn ook zeer praktisch en duurzaam. Het is een ware beleving om de functionaliteit van de zadelkamer elke dag weer opnieuw te ervaren. Uw zadels, tuigage, rijlaarzen zijn hier overzichtelijk opgeborgen. Een wasbak en robuust werkeiland voor comfortabel onderhoud aan uw materiaal is geen overbodige luxe in zadelkamers. Tenslotte is het er voor het behoud van uw kostbare materiaal. Wij luisteren naar uw ideeën en wensen. Elke kubieke cm wordt benut en optimaal ingevuld.

 

Zadelkamer met zadelsteunen in detail

robuuste zadelsteunen

Zadelsteunen zijn in nauw overleg met zadelmakers ontwikkeld. De ronding van het hout voorkomt drukpunten en de vorm zorgt voor gehele ondersteuning van het zadel. Het gebruik van hout zorgt daarbij voor de noodzakelijke vochtregulatie. Indien zadelsteunen in een kast van de zadelkamer worden gemonteerd voorzien wij de zadelsteunen van een uitschuifbaar systeem waarbij uw zadel uit de kast naar voren komt. Uw zadel is daardoor makkelijk te pakken of op te bergen.

Functionele steunen voor hoofdstellen

De uit afgerond hout vervaardigde hoofdstelhouders zorgen ervoor dat het leer niet beschadigd en zijn vochtregulerend. De ronding heeft een breed draagvlak zodat deze het hoofdstel goed ondersteunt. Een in de steun verwerkte tweede knop biedt de mogelijkheid voor ophangen van teugels. Onmisbaar in uw zadelkamer.

 

 

Zadelkamer met hoofdstelhouders in detail

Zadelkamer met cap steunen in detail

Uw cap in handbereik

De capsteunen zijn vervaardigd uit RVS en hebben een sterke, lichte open constructie voor de vochtregulatie. De capsteunen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en te combineren met de stijl van de zadelkamer. De steunen zijn praktisch en estetisch tegelijk.

 

 

Goed ventileren is een must

Voor goed behoud van uw materieel is het goed ventileren noodzakelijk. In een open ruimte is dat eenvoudig te realiseren, echter in een kast vraagt dat om de juiste materialen en verwerking. SeBo heeft de ervaring in het ontwerpen van zadelkamers en bespreekt graag met u de verschillende opties betreffende de keuze voor hout en mogelijkheden voor een optimale ventilatie.

 

 

 

zadelkamer met veel opbergruimte en ventilatie

Comfort in alle opzichten

Wij maken producten die uw dagelijks werk functioneler en prettiger maken. Dat dit heel goed kan samengaan met esthetiek en sfeer, toont SeBo al in vele projecten. Het comfort is daarbij ook van wezenlijk belang. Daarom biedt SeBo de optie om banken te voorzien van kussens. U heeft keuze uit een gevarieerd aanbod in leder of kunstleder. Zo creëert u in uw zadelkamer een comfortabele zit waar u zich op uw gemak kunt klaarmaken.

zadelkamer inrichting: bank met lederen bekleding

 

 

zadelkamer inrichting: bank met lichte lederen bekleding

 

 

Zadelkast van SeBo, praktisch en duurzaam

Het bedenken en uitwerken van nieuwe ideeën, het innoveren van producten en productiewijze is karakteristiek voor SeBo. Met gedreven ontwerpers bent u verzekerd van oplossingsgerichte concepten en noviteiten in uw ontwerpen. De functionaliteit is ten alle tijden leading en we benutten de ruimte optimaal tot op de laatste cm2.

Zadelkamer met maatwerk kastindeling