Dekenrek SeBo® Dryer

De deken die u gebruikt heeft voor uw paard, kan in het voor- of najaar zwaar zijn na een flinke regenbui. Hierdoor wordt het goed uit hangen van de dekens meestal een hele klus: ze belanden vaak in eerste instantie op de grond. Herkenbaar? Daar heeft SeBo® Interior & Equipage nu de perfecte oplossing voor gevonden in de vorm van de SeBo® Dryer! Dit handige dekenrek heeft een opklapfunctie die het voor iedereen gemakkelijk maakt om grote dekens uit te hangen. Hiermee droogt u eenvoudig en snel dekens of ander materiaal, zoals sjabrakken of peesbeschermers. Binnen 3 uur zijn de vochtige dekens weer helemaal droog en klaar om netjes op te bergen of weer te gebruiken. Het bijzondere aan ons dekenrek, de SeBo dryer, is dat hij zichzelf automatisch uitschakelt. U hoeft dus niet ’s avonds laat nog de stal in en kunt de dekens op ieder moment laten drogen. Dit komt de duurzaamheid zeker ten goede, met dit dekenrek gaat uw materiaal vele malen langer mee!

          REQUEST QUOTE         

 

SeBo dryer in droogkamer

Paardendeken rek van hoogwaardige kwaliteit

Maar hoe kwamen wij nu op het idee om zelf een dekenrek te maken en te ontwerpen? Zoals u inmiddels wel weet, houden we bij SeBo® nu eenmaal van goede, hoogwaardige kwaliteitsproducten. We menen dat onze klanten met zorg hun materialen hebben uitgekozen en er voorzichtig mee willen omgaan. Het netjes kunnen opbergen van materiaal valt hier dus ook onder. Vanuit die visie vervaardigen we onze luxe zadelkamers op maat en zijn we een eigen paardendeken rek gaan maken. Met de SeBo® Dryer wordt uw kostbare materiaal gedroogd op een enkel- of viervoudig verwarmd dekenrek. Bij een viervoudig systeem zijn de drogers tevens afzonderlijk van elkaar in te schakelen.

 

Gemaakt van roestvast staal dus extreem sterk en onderhoudsvrij

Ergonomisch in gebruik

Een grote vochtige deken vrij van de grond hangen is zwaar en onhandig. De SeBo Dryer is neerklapbaar waardoor dekens, door groot én klein, eenvoudig over het rek te draperen zijn. Ergonomie en veiligheid zijn grote pluspunten! Met enkele inventieve klemmen bevestigt u de dekens zodat deze goed blijven zitten wanneer u de droger opklapt. U schakelt het systeem in met uw voet en het drogingsproces wordt gestart. De SeBo Dryer stopt automatisch na 3 uur voor optimaal gebruiksgemak.

 

Schakelt automatisch uit na een drogingscyclus van 3 uur

paardensport dekendroger

Enkel- of viervoudige deken droger

De SeBo Dryer leveren we standaard in twee uitvoeringen. Een enkel- of viervoudig verwarmd dekenrek. Bij een viervoudig droogsysteem zijn de drogers afzonderlijk van elkaar in te schakelen. Zo kunt u het rek verwarmd of onverwarmd toepassen.

 

Niet schadelijk voor waterdichte coatings

SeBo en efficiëncy

Bij SeBo geloven we in kwalitatieve producten die u helpen beter te presteren. De SeBo Dryer is een voorbeeld van zo’n product. Het gepatenteerd systeem draagt bij aan een efficiënte professionele omgeving die u helpt beter te presteren. Niet alleen het gebruiksgemak maar ook de kwaliteit is belangrijk, daarom is het systeem volledig gemaakt van RVS wat zorgt voor een enorm duurzaam product waar u nog lang plezier van zal hebben. Daarnaast is het systeem voorzien van een biologische niet toxische vloeistof die zelfs het hele jaar door buiten gebruikt kan worden omdat deze vorstbestendig is.

dekendroger paarden

 

Ergonomisch gebruik door kantel- en rotatiefunctie

dekendroger paarden

Advies over de SeBo dryer

De SeBo Dryer is door zijn design op talloze plaatsen te installeren. Niet alleen is het systeem zo compact mogelijk gemaakt maar het systeem is daarnaast vorstbestendig waardoor het vrijwel overal geplaatst kan worden. Houd u er rekening mee dat er een stopcontact nabij het rek gepositioneerd moet zijn om gebruik te kunnen maken van de verwarmingsfunctie. Daarnaast is het belangrijk dat u rekening houdt met de geadviseerde gereserveerde ruimte voor het rek. Wilt u zeker weten of u het systeem kunt plaatsen? Neem dan contact met ons op voordat u het rek bestelt, zodat we u kunnen adviseren in de plaatsing ervan.

Enkele dekendroger SeBo staand

Enkele droger

 Handleiding 

Viervoudige dekendroger SeBo staand

Viervoudige droger

 Handleiding 

Wij spreken u graag persoonlijk

Met ons dekenrek voor uw paard bent u verzekerd van een snel droogproces voor al uw kostbare materialen. Bij het dekenrek maken hebben we mede de focus gelegd op het behoud van de kwaliteit van de spullen, zo wordt bijvoorbeeld de coating van de dekens tijdens het drogen niet aangetast. Het RVS waarvan het dekenrek voor uw paard is gemaakt zorgt voor een stoere, solide uitstraling die in iedere zadelkamer of droogkamer tot zijn recht komt en het is bovendien een duurzaam product. Het enige waarmee u rekening dient te houden, is de nabijheid van een stopcontact. De rest kunt u aan de SeBo® Dryer overlaten! Bent u nieuwsgierig of de SeBo® Dryer ook voor u uitkomst biedt? Neem dan contact op met onze klantenservice en we lichten het graag uitgebreid toe.