Volop beleving in het interieur

Geheel modern en strak design of een combinatie met een knusse warme toon. In de ogen en de werkwijze van SeBo® Interior & Equipage is dit prachtig met elkaar te verweven. Elke ruimte, elke stijl en elk interieur krijgt zijn eigen context en uitstraling. De ontwerpers van SeBo® Interior & Equipage adviseren, vertalen belevingen en wensen van smaak op perfecte wijze comfortabel woongenot.

 

rustic dining room with design fireplace

 

 

kitchen with ensuite

 

 

leefkeuken met ensuite

 

 

Kamer en suite

Het is een uitermate functionele manier om met dubbel kastwerk en schuifdeuren een kamer of badkamer en suite te creëren. Behalve dat u dan voor een bijzonder fraaie oplossing kiest, is er nog een voordeel. Door de concentratie van kasten blijft er meer ruimte over in de rest van de kamers . U kunt kiezen tussen allerlei soorten sierglas die zo karakteristiek zijn voor en-suitedeuren.

 

 

 

 

 

Kantoor, werk- of studeerkamer

Of het nu een werk- of studeerkamer is, een kantoor of een bibliotheek aan huis, het doel van deze kamers is duidelijk. Rust en ruimte om ongestoord te kunnen werken. Het zorgvuldig kiezen van de inrichting van uw werkkamer is uitermate belangrijk voor een prettige en productieve werksfeer. Waar staat het bureau, hoe valt het licht binnen? Waar komen de kasten en ladekasten? En hoeveel van elk? Wilt u een klassiek en rijk gedecoreerd bureau? Of een strakke en moderne uitstraling? Zo ontwerpt u met SeBo uw ideale werkkamer.

 

 

 

Kantoor inrichting

klassiek interieur

 

 

Precisie en kundigheid

Wandbetimmeringen zijn niet alleen ter bescherming van muren. Zij hebben ook een belangrijke esthetische functie. Het hout straalt warmte uit en geeft het interieur ontegenzeggelijk een meerwaarde. Voor het kastwerk zijn vele ambachtelijke bewerkingen mogelijk, zoals verschillende vormen van bossing, tongue and groove, maar natuurlijk ook strak en modern. Deze technieken vereisen de kwaliteiten van een vakman. Voor vakmanschap, deskundigheid, precisie en ambacht bent u bij SeBo op het juiste adres.

 

 

 

De perfecte stamtafel

Regelmatig wordt de keuken geïntrigeerd in de koffie- en lunchruimte van stal of een bedrijf. In maneges is er vaak behoefte aan een gelegenheid om bijeen te komen of na te praten. Wilt u in deze staminees de keuken naadloos laten doorlopen in een bar of buffetkast? Met de jarenlange vakkennis in het ontwerpen en produceren van specialistische, multifunctionele buffet- en barmeubelstukken treft u met SeBo de juiste partner.

 

 

interieur met wijnbar

wijnkamer SeBo

Wij spreken u graag persoonlijk

Wilt u meer informatie? Op ons contactformulier vindt u onze gegevens voor een rechtstreeks contact of het stellen van een vraag. Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag persoonlijk te woord.