Beginnen met een goed gesprek

We komen naar u toe voor een oriënterend gesprek. Mooi zou zijn als dit al op de locatie zou zijn waar u uw project wil realiseren. Daar bespreken we uw doel en wensen. Alle, dus ook de wensen die u wellicht voor onmogelijk houdt. Dan neemt SeBo de tijd om een uitgebreid ontwerpplan op te stellen.

 

 

 

interieur tekening zadelkamer maken

 

 

We leggen de plannen voor

Daarna maken we met u een afspraak om het plan samen door te nemen. De beschrijvingen en tekeningen geven u alle duidelijkheid. Uiteraard is er nog alle ruimte voor aanpassingen en variaties. Van uw uiteindelijke keuzes ontvangt u een gedetailleerde offerte. Daardoor kent u de werkwijze van SeBo voordat u ook maar één cent hebt uitgegeven.

duimstok sebo

 

 

verschillende houtkleuren

 

 

ontwerpproces zadelkamer maken

 

 

Vakmanschap is meesterschap

SeBo werkt met een hecht team. Ieder teamlid vormt een belangrijke schakel in het productieproces. De ontwerpers en de vaklui die het project uitvoeren, voelen elkaar haarfijn aan. Bovendien stellen we een projectteam aan, dat zorg draagt voor de planning, administratie en communicatie met u. Alles onder een dak. Daardoor behoort SeBo zonder overdrijven tot de top van de producenten in deze branche.

 

 

details hout interieur

Lakwerk van SeBo

 

 

het SeBo oog voor detail tijdens zadelkamer maken

 

 

Het beste resultaat

Liefde voor het ambacht van secuur ontwerpen tot en met het vakkundig installeren. Binnen ons familiebedrijf doen wij alles zelf: van advisering, de eerste schets tot oplevering. Alleen zo kunnen wij het beste resultaat garanderen.

zadelkamer sebo volledig ingericht

 

 

team sebo