Een SeBo zadelkamer, praktisch en een lust voor het oog

Een zeer volledig ingerichte zadelkamer met slimme functionaliteiten in de ontwerpen. Zadelkamers van SeBo bestaan niet enkel prachtig kastwerk, maar zijn ook zeer praktisch en duurzaam. Het is een ware beleving om de functionaliteit van de zadelkamer elke dag weer opnieuw te ervaren. Uw zadels, tuigage, rijlaarzen zijn hier overzichtelijk opgeborgen. Daarnaast zorgt een wasbak en robuust werkeiland voor comfortabel onderhoud aan uw materiaal is geen overbodige luxe in zadelkamers. Tenslotte is het ontworpen voor het behoud van uw kostbare materiaal. Wij luisteren naar uw ideeën en wensen. Elke kubieke cm wordt benut en optimaal ingevuld.

 

 

hout sebo

Hout. Het hart van een stijlvol design

Met hout haal je de natuur in verstilde vorm in het interieur. Hout heeft prachtige kleurnuances, een ongekende schakering aan tekening en een warme uitstraling. Het hart van elk meubelstuk.

 

 

Nieuwsgierig naar onze werkwijze? lees hier verder

 

 

Stoere zadelkamer in Europees eiken

Een rasecht werkpaard is deze zadelkamer inrichting van Europees eiken. Geen overbodige versieringen, wel de mooie specifieke look and feel van dit hout. Goed doordacht kastwerk met of zonder wasbak. Vervaardigd door de vaklui van SeBo. Zowel voor de professional als de privéstalhouder zijn dit een no-nonsense op-en-top zadelkamers. Voel en ruik het hout. Merk de detaillering op. U geniet elke dag van het comfort en de functionaliteit.

stijlvolle zadelkamer met volop praktische mogelijkheden

 

 

Voor meer inspiratie voor uw zadelkamer, kijk op deze pagina

 

 

luxe zadelkamer vervaardigd uit hoogglans mahonie

Zadelkamer in hoogglans mahonie

De wel zeer chique en imposante zadelkamer in mahonie is een pronkstuk voor iedere stal. De zadelkamer heeft een bijzonder ‘koninklijk karakter’ met zijn glanzende mahoniehout meubelen, exclusieve stoffen en gedecoreerde balustraden. Het wordt nog eens benadrukt door de majestueuze kroonluchter. De zadelkamer doet zelfs een beetje denken aan een klassieke bibliotheek. SeBo realiseerde, in dezelfde stijl, een salon waar de gasten worden verwelkomd.

 

 

SeBo verzorgt de complete inrichting, bekijk onze producten voor in en om de zadelkamer

 

 

Een mahonie zadelkamer waar klassiek en modern samensmelten

Een mooi voorbeeld waar SeBo alle vrijheid heeft gekregen om een zadelkamer te realiseren voor een nieuw te bouwen springstal. Het resultaat is een mix van klassiek en modern, met het gebruik van mahoniehout, belgisch hardsteen en zwarte details. Door deze materialen te combineren met strakke lijnen in het ontwerp sluit de zadelkamer prachtig aan op het minimalistische ontwerp.

moderne zadelkamer met strakke lijnen en klassieke materialen

 

 

De natuurlijke eigenschappen van hout beschermen uw kostbare tuigage

 

 

Eikenhouten zadelkamer uitgevoerd in carbonblack

Oogstrelend en praktisch

Deze moderne en stijlvolle zadelkamer is uitgevoerd in Carbon Black eiken heeft klassieke details die overal in de stal terugkomen. Het resultaat is uniform en praktisch: de RVS stangen naast de staldeuren hebben dezelfde aanblik als de trapstangen in de zadelkamer.

 

Wij spreken u graag persoonlijk

Wilt u meer informatie? Op ons contactformulier vindt u onze gegevens voor een rechtstreeks contact of het stellen van een vraag. Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag persoonlijk te woord.