Zadelkamer, luxe en functionaliteit gaan samen

Zeer volledig ingerichte zadelkamers met slimme functionaliteiten in de ontwerpen. Zadelkamers van SeBo bestaan niet enkel prachtig kastwerk, maar zijn ook zeer praktisch en duurzaam. Het is een ware beleving om de functionaliteit van de zadelkamer elke dag weer opnieuw te ervaren. Uw zadels, tuigage, rijlaarzen zijn hier overzichtelijk opgeborgen. Een wasbak en robuust werkeiland voor comfortabel onderhoud aan uw materiaal is geen overbodige luxe in zadelkamers. Tenslotte is het er voor het behoud van uw kostbare materiaal. Wij luisteren naar uw ideeën en wensen. Elke kubieke cm wordt benut en optimaal ingevuld.

 

 

Hout. Het hart van een stijlvol design

Met hout haal je de natuur in verstilde vorm in het interieur. Hout heeft prachtige kleurnuances, een ongekende schakering aan tekening en een warme uitstraling. Het hart van elk meubelstuk.

 

 

 

 

 

Stoere zadelkamer in Europees eiken

Een rasecht werkpaard is deze zadelkamer inrichting van Europees eiken. Geen overbodige versieringen, wel de mooie specifieke look and feel van dit hout. Goed doordacht kastwerk met of zonder wasbak. Vervaardigd door de vaklui van SeBo. Zowel voor de professional als de privéstalhouder zijn dit een no-nonsense op-en-top zadelkamers. Voel en ruik het hout. Merk de detaillering op. U geniet elke dag van het comfort en de functionaliteit.

 

 

 

zadelkamer-mahonie-04

Zadelkamer in hoogglans mahonie

De wel zeer chique en imposante zadelkamer in mahonie is een pronkstuk voor iedere stal. Een etage in een hoge ruimte is een doeltreffende oplossing voor het vergroten van het vloeroppervlak. Hier gaan praktisch nut en prachtige detaillering hand in hand. U begrijpt het; vindingrijkheid, doelmatigheid, ambachtelijke vaardigheden en design zijn kernwaarden van SeBo.

 

 

 

Zo mooi kan klassiek zijn

Voor een grote dressuurstal realiseerde SeBo een zeer ruime zadelkamer met twee verdiepingen. De kamer heeft een bijzonder ‘koninklijk karakter’ met zijn glanzende mahoniehout meubelen, exclusieve stoffen en gedecoreerde balustraden. Het wordt nog eens benadrukt door de majestueuze kroonluchter. De zadelkamer doet zelfs een beetje denken aan een klassieke bibliotheek. SeBo realiseerde, in dezelfde stijl, een salon waar de gasten worden verwelkomd.

 

 

 

Oogstrelend en praktisch

Deze moderne en stijlvolle zadelkamer is uitgevoerd in Carbon Black eiken heeft klassieke details die overal in de stal terugkomen. Het resultaat is uniform en praktisch: de RVS stangen naast de staldeuren hebben dezelfde aanblik als de trapstangen in de zadelkamer. 

 

zadelkamer eiken-carbonblack-2

zadelkamer eiken-carbonblack-

Wij spreken u graag persoonlijk

Wilt u meer informatie? Op ons contactformulier vindt u onze gegevens voor een rechtstreeks contact of het stellen van een vraag. Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag persoonlijk te woord.