Een SeBo zadelkamer, praktisch en een lust voor het oog

Een zeer volledig ingerichte zadelkamer met slimme functionaliteiten in de ontwerpen. Zadelkamers van SeBo bestaan niet enkel prachtig kastwerk, maar zijn ook zeer praktisch en duurzaam. Het is een ware beleving om de functionaliteit van een luxe zadelkamer elke dag weer opnieuw te ervaren. Uw zadels, tuigage en rijlaarzen zijn hier overzichtelijk opgeborgen. Daarnaast zorgt een wasbak en robuust werkeiland voor comfortabel onderhoud aan uw materiaal is geen overbodige luxe in zadelkamers. Tenslotte is het ontworpen voor het behoud van uw kostbare materiaal. Wij luisteren naar uw ideeën en wensen. Elke kubieke cm wordt benut en optimaal ingevuld.

Zadel, hoofdstel en verzorgingsspullen, in een goed ingerichte zadelkamer kunt u alles voor uw paard op een geordende manier kwijt. Wij zijn van mening dat een dergelijke kamer meer is dan slechts een ‘opbergkamer’ om zadels en paardentuig in op te slaan. En dat ziet u terug in de praktische ontwerpen van SeBo® Interior & Equipage. Daarnaast zijn we bevlogen om van hout, met al haar schakeringen, soorten en eigenschappen, iedere keer weer een uitmuntend eindresultaat te maken. Elk product voldoet 100% aan de hoge kwaliteitsnormen. Met minder nemen we geen genoegen.

 

 

hout sebo

Hout. Het hart van een stijlvol design

Met hout haal je de natuur in verstilde vorm in het interieur. SeBo® Interior & Equipage staat door jarenlange ervaring bekend om zijn vakkundige houtbewerking en zijn zeer bedreven in het verwerken van allerlei soorten hout. Hout heeft prachtige kleurnuances, een ongekende schakering aan tekening en een warme uitstraling. Dit maakt een zadelkamer van SeBo tot een echt pronkstuk.

 

 

Nieuwsgierig naar onze werkwijze? lees hier verder

 

 

Europees eiken zadelkamer

Een rasecht werkpaard is deze luxe zadelkamer van Europees eiken. Geen overbodige versieringen, wel de mooie specifieke look and feel van dit hout. Goed doordacht kastwerk met of zonder wasbak. Vervaardigd door de vaklui van SeBo. Zowel voor de professional als de privéstalhouder zijn dit no-nonsense op-en-top zadelkamers. Voel en ruik het hout. Merk de detaillering op. U geniet elke dag van het comfort en de functionaliteit.

stijlvolle zadelkamer met volop praktische mogelijkheden

 

 

Voor meer inspiratie voor uw zadelkamer, kijk op deze pagina

 

 

luxe zadelkamer vervaardigd uit hoogglans mahonie

Hoogglans mahonie voor een luxe zadelkamer

Deze wel zeer chique en imposante zadelkamer in mahonie is een pronkstuk voor iedere stal en heeft een bijzonder ‘koninklijk karakter’ met zijn glanzende mahoniehout meubelen, exclusieve stoffen en gedecoreerde balustraden. Het wordt nog eens benadrukt door de majestueuze kroonluchter. Deze ruimte doet zelfs een beetje denken aan een klassieke bibliotheek. SeBo realiseerde, in dezelfde stijl, een salon waar de gasten worden verwelkomd.

 

 

SeBo verzorgt de complete inrichting, bekijk onze producten voor in en om de zadelkamer

 

 

Laat klassiek en modern samensmelten

Een mooi voorbeeld waar SeBo alle vrijheid heeft gekregen om een luxe zadelkamer te realiseren voor een nog te bouwen springstal. Het resultaat is een mix van klassiek en modern, met het gebruik van mahoniehout, Belgisch hardsteen en zwarte details. Door deze materialen te combineren met strakke lijnen is dit een prachtig voorbeeld van een minimalistisch ontwerp.

moderne zadelkamer met strakke lijnen en klassieke materialen

 

 

De natuurlijke eigenschappen van hout beschermen uw kostbare tuigage

 

 

Eikenhouten zadelkamer uitgevoerd in carbonblack

Oogstrelend en praktisch

Deze moderne en stijlvolle variant is uitgevoerd in Carbon Black eiken en heeft klassieke details die overal in de stal terugkomen. Het resultaat is uniform en praktisch: de RVS stangen naast de staldeuren hebben dezelfde aanblik als de trapstangen.

 

Contact opnemen

De sfeer die een zadelkamer uitstraalt, hangt sterk samen met de details die worden gebruikt voor de afwerking, zoals een Belgisch hardstenen vloer, RVS stangen of exclusieve stoffen. Het comfort is tot slot ook van wezenlijk belang. Daarom bieden we de optie om banken te voorzien van kussens in leder of kunstleder. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die we kunnen leveren op het gebied van een luxe zadelkamer? Neem dan contact op via het contactformulier of bel 031 416 530 700 voor een afspraak. We informeren u graag over ons geweldige vakwerk!