De SeBo Zadelwagen

Dat SeBo’s zadelwagen regelmatig wordt gekopieerd, zien wij alleen maar als een compliment. Want niemand maakt hem zoals wij. Onze multifunctionele zadelwagen is het beste te omschrijven als een rijdende gereedschapkist voor de ruiter. Het gedeelte waarop uw zadel ligt is draaibaar, zodat u gemakkelijk ook de onderkant van uw zadel kunt reinigen of onderhouden. Praktisch, robuust en toch een lust voor het oog. Een unieke combinatie? Niet voor SeBo.

          OFFERTE AANVRAGEN         

multifunctionele zadelwagen voor 2 zadels, verrijdbaar in stal

1 of 2 zadels.

We maken de zadelwagen in meerder afmetingen zodat deze perfect aansluit bij uw wensen. De zadelwagen is er in twee maten 80cm of 100cm breed. De 100cm variant heeft ruimte voor transport van twee zadels en is voorzien van een grotere lade waardoor u meer spullen bij de hand heeft.

 

Het draaibare bovendeel zorgt voor eenvoudig onderhoud aan uw zadel

SeBo en efficiency

Bij SeBo geloven we in kwalitatieve producten die u helpen beter te presteren. De zadelwagen is een uitstekend voorbeeld van zo’n product. Dagelijkse handelingen worden makkelijker, sneller en leuker. U heeft altijd uw spullen bij de hand en onderhoud aan uw zadels wordt wel erg gemakkelijk door het draaibare bovendeel.

Zadelwagen multifunctioneel

 

Grote robuuste wielen voor alle ondergronden

Zadelwagen onderhoud zadel

Draaibaar voor onderhoud

Het onderhoud van uw kostbare tuigage is belangrijk voor de levensduur zo blijven uw spullen in topconditie. Bij het ontwerp van onze zadelwagen is hier rekening mee gehouden. Het gedeelte waarop uw zadel ligt is draaibaar, zodat u gemakkelijk ook de onderkant van uw zadel kunt reinigen of onderhouden

 

Praktisch, robuust én een lust voor het oog

Praktische lade voor uw spullen

Uw spullen altijd bij de hand wanneer uw ze nodig heeft. Door de lade in de zadelwagen bergt u al uw spullen netjes op. De lade is aan de onderzijde voorzien van een uitkeping. Zo kunt u de lade ook met uw voet openen wanneer u uw handen vol heeft.

SeBo zadelwagen in eikenhouten naturel zadelkamer

 

Enorm duurzaam door gebruik van massief hout

zadelwagen met lade en tray

Gepersonaliseerd voor u

Zoals u van SeBo gewend bent luisteren we goed naar uw wensen en is de zadelwagen geheel aan te passen naar uw wensen. Zo kiest u bijvoorbeeld de houtsoort maar ook de kleurnuance van het hout. Een logo frezen in het hout behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Zadelwagen kleuren

Adviesprijs zadelwagen 80cm €880,-

Excl. BTW en transport

  Offerte aanvragen  

      Waar te koop?      

Adviesprijs zadelwagen 100cm €1025,-

Excl. BTW en transport

  Offerte aanvragen  

      Waar te koop?      

 

Wij spreken u graag persoonlijk

Wilt u meer informatie? Op ons contactformulier vindt u onze gegevens voor een rechtstreeks contact of het stellen van een vraag. Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag persoonlijk te woord.