Paardensport interieur

SeBo verzorgt functionele, innovatieve en vooral stijlvolle interieurinrichtingen voor de paardensport. Eigentijdse interieur ontwerpen waarin persoonlijkheid en stijl harmonieus samenvloeien tot prachtige resultaten. SeBo werkt met een hecht team waarbij ieder teamlid een belangrijke schakel in het gehele proces is. Per vraagstuk wordt een projectteam samengesteld waarbij zorg wordt gedragen voor planning, administratie en communicatie. De teamleden werken op professionele wijze samen en zijn op elkaar ingespeeld.

zadelkamer hout licht eiken

Werkwijze SeBo

Het team van SeBo gaat nauwkeurig te werk. De wens en stijl van de klant staat centraal. Gezamenlijk achterhalen we wat de optimale indeling is voor uw interieur vraagstuk. De praktische doelen van een ruimte staan centraal maar worden gecombineerd met persoonlijke smaak. Belangrijk is dat het ontwerp voor beide partijen naar tevredenheid is. SeBo gaat vervolgens aan de slag met het produceren van de meubelstukken. Dit gebeurt allemaal in de werkplaats van het bedrijf. Nadat de meubelstukken gerealiseerd zijn in de werkplaats, zorgt SeBo ervoor dat ze bij u op locatie worden gemonteerd. Een zorgeloos proces waarbij u verzekerd bent van vakmensen en bijbehorende kwaliteit.

 

 

zadelkamer voor intensief gebruik

Zadelkamers

SeBo verzorgt verschillende aspecten van een interieur. Van volledige woonruimtes naar losse meubelstukken. SeBo is gespecialiseerd in het ontwerpen van paardensport interieur, met de daarbij behorende interieurstukken. Modern, strak of klassiek. Met de ervaring en kennis in de paardensport weten we wat u nodig heeft. Het dagelijkse gebruik van een zadelkamer vraagt om comfort. Het in- en uitbrengen van de zadels, riemen en andere tuigage moet gemakkelijk gaan.

 

 

 

 

Zadelwagen

De multifunctionele zadelwagen is één van de topstukken van SeBo. Simpel gezegd is het een verrijdbare zadelwagen, met daarin alles wat een ruiter of amazone nodig heeft. Een handige gadget daarbij is het draaibare bovenstuk. Makkelijk om paardensport uitrustingen te verzorgen en verplaatsen. Voor zowel de ruiter als het paard.

Interesse of graag meer informatie over SeBo? Neem contact met ons op.

zadelkamer mahonie