hout

Bevlogen van hout

SeBo® Interior & Equipage is een uniek bedrijf met twee specialiteiten die elkaar aanvullen en inspireren. ‘Interior’ ontwerpt en produceert exclusieve meubelen terwijl ‘Equipage’ is gespecialiseerd in functionele en comfortabele toepassingen voor de paardenliefhebber.

Jarenlange ervaring in het produceren van meubelen en werken met alle soorten en kwaliteiten hout hebben een schat aan kennis en expertise opgeleverd. Dit maakt dat SeBo® tot een van de beste producenten in deze branche wordt gerekend.

De drijfveer in dit bedrijf is oprichter en eigenaar René Blom. Hij is bevlogen om van hout, met al haar schakeringen, soorten en eigenschappen, een uitmuntend werkstuk te maken. Elk product moet 100% aan zijn kwaliteitsnorm voldoen. Met minder neemt SeBo® Interior & Equipage geen genoegen.

 

Onze werkwijze

We komen naar u toe voor een oriënterend gesprek. Mooi zou zijn als dit al op de locatie zou zijn waar u uw project wil realiseren. Daar bespreken we uw doel en wensen. Alle, dus ook de wensen die u wellicht voor onmogelijk houdt. Dan neemt SeBo de tijd om een uitgebreid ontwerpplan op te stellen.

 

Wat u kan verwachten

Wat u van SeBo kunt verwachten zijn functionele, innovatieve en oogstrelende ontwerpen voor alle denkbare en soorten interieurs. Van een zadelkamer in uw privéstal tot een stijlvolle livingroom. Onze prachtige uitgevoerde ontwerpen beantwoorden aan de hoogste norm qua functionaliteit, design en ambacht. Het telkens weer waarmaken van deze uitgangspunten in kleine of grote projecten maakt ons zeer geliefd en veel gevraagd in het binnen- en buitenland.

 

Overtuig u van ons

Hier vindt u vele voorbeelden van uitgevoerde opdrachten. Overtuig uzelf op onze website van onze kwaliteiten en waarom u voor SeBo zou kiezen. En, schroom vooral niet om via onze contactpagina om nadere informatie of om een kennismaking te vragen. Kleine zaken of grote zaken, u staat als klant voorop.

 

 

En daarna

Daarna maken we met u een afspraak om het plan samen door te nemen. De beschrijvingen en tekeningen geven u alle duidelijkheid. Uiteraard is er nog alle ruimte voor aanpassingen en variaties. Van uw uiteindelijke keuzes ontvangt u een gedetailleerde offerte. Daardoor kent u de werkwijze van SeBo voordat u ook maar één cent hebt uitgegeven.