SeBo Dryer | Deken droger

U bent zuinig op uw materiaal en vindt het belangrijk dat dit er meerdere jaren verzorgd uit blijft zien. Dekens worden vochtig door regen, dauw of transpiratievocht. Het gebruik van de SeBo Dryer zorgt ervoor dat dekens gelijkmatig en snel drogen, een langere gebruiksduur kennen en comfortabel aanvoelen bij uw paard. Uiteraard functioneert de SeBo Dryer ook perfect voor halsstukken, sjabraks en peesbeschermers.

 

SeBo dryer in droogkamer

De deken droger droogt uw dekens snel en efficiënt

De gepatenteerde SeBo Dryer droogt uw kostbare materiaal door de nauwkeurig gepositioneerde verwarmde buizen. Het -vanuit de ervaring van ruiters- ontwikkelde speciale design werkt snel en zeer efficiënt. Binnen 3 uur zijn uw vochtige dekens weer droog en klaar voor hergebruik. De coating op dekens wordt tijdens het droogproces niet aangetast waardoor de kwaliteit van uw dekens optimaal blijft. De dekens en dekjes blijven lekker zacht en voelen daardoor comfortabel aan op de rug van uw paard.

 

 

Gemaakt van roestvast staal dus extreem sterk en onderhoudsvrij

 

 

Ergonomisch in gebruik

Een grote vochtige deken vrij van de grond hangen is zwaar en onhandig. De SeBo Dryer is neerklapbaar waardoor dekens, door groot én klein, eenvoudig over het rek te draperen zijn. Ergonomie en veiligheid zijn grote pluspunten! Met enkele inventieve klemmen bevestigt u de dekens zodat deze goed blijven zitten wanneer u de droger opklapt. U schakelt het systeem in met uw voet en het drogingsproces wordt gestart. De SeBo Dryer stopt automatisch na 3 uur voor optimaal gebruiksgemak.

 

 

Schakelt automatisch uit na een drogingscyclus van 3 uur

 

 

paardensport dekendroger

Enkel- of viervoudige deken droger

De SeBo Dryer leveren we standaard in twee uitvoeringen. Een enkel- of viervoudig verwarmd dekenrek. Bij een viervoudig droogsysteem zijn de drogers afzonderlijk van elkaar in te schakelen. Zo kunt u het rek verwarmd of onverwarmd toepassen.

 

 

Niet schadelijk voor waterdichte coatings

 

 

SeBo en efficiëncy

Bij SeBo geloven we in kwalitatieve producten die u helpen beter te presteren. De SeBo Dryer is een voorbeeld van zo’n product. Het gepatenteerd systeem draagt bij aan een efficiënte professionele omgeving die u helpt beter te presteren. Niet alleen het gebruiksgemak maar ook de kwaliteit is belangrijk, daarom is het systeem volledig gemaakt van RVS wat zorgt voor een enorm duurzaam product waar u nog lang plezier van zal hebben. Daarnaast is het systeem voorzien van een biologische niet toxische vloeistof die zelfs het hele jaar door buiten gebruikt kan worden omdat deze vorstbestendig is.

dekendroger paarden

 

 

Ergonomisch gebruik door kantel- en rotatiefunctie

 

 

dekendroger paarden

Advies over de SeBo dryer

De SeBo Dryer is door zijn design op talloze plaatsen te installeren. Niet alleen is het systeem zo compact mogelijk gemaakt maar het systeem is daarnaast vorstbestendig waardoor het vrijwel overal geplaatst kan worden. Houd u er rekening mee dat er een stopcontact nabij het rek gepositioneerd moet zijn om gebruik te kunnen maken van de verwarmingsfunctie. Daarnaast is het belangrijk dat u rekening houdt met de geadviseerde gereserveerde ruimte voor het rek. Wilt u zeker weten of u het systeem kunt plaatsen? Neem dan contact met ons op voordat u het rek bestelt, zodat we u kunnen adviseren in de plaatsing ervan.

Enkele dekendroger SeBo staand

Adviesprijs enkele droger €795,-

Excl. BTW en transport

 Handleiding 

Waar te koop?

 

Viervoudige dekendroger SeBo staand

Adviesprijs viervoudige droger €2450,-

Excl. BTW en transport

 Handleiding 

Waar te koop?

 

Wij spreken u graag persoonlijk

Wilt u meer informatie? Op ons contactformulier vindt u onze gegevens voor een rechtstreeks contact of het stellen van een vraag. Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag persoonlijk te woord.